BesondereImmobilien

Franklin nekretnineNeben der Vermittlung im Verkauf bieten wir auch Dienstleistungen an

Anpassungen und Organisation des Hochbaus

Professionelle Meinung zum Wert von Immobilien

Architektonische Lösungen und Innenarchitektur

 • Franklin nekretnine je tvrtka koja predstavlja apsolutni dragulj na tržištu nekretnina. Gospodin Mikuš je nevjerojatno posvećen profesionalac koji se maksimalno trudi pružiti klijentu svu potrebnu stručnu, pravnu i savjetodavnu pomoć koja je neophodna za uspješnu prodaju/najam nekretnine. Gospodin Mikuš ima moju bezrezervnu preporuku upućenu svima koji žele visoko profesionalan i posvećen odnos kako prema nekrentini tako i prema vlasniku koja se nalazi u portfoliju Franklin nekretnina.
  Hrvoje Makvić
 • S obitelji sam nedavno kupio stan u Zagrebu i posrednik nam je bio upravo g. Kristijan Mikuš. Odmah moram reći da nam je g. Mikuš bio velika podrška u procesu koji je vrlo zahtjevan i gdje su moguće mnoge nepredviđene teškoće. G. Mikuš je vrlo profesionalno i predano vodio čitav postupak te smo se tijekom čitavog procesa osjećali vrlo sigurno znajući da g. Mikuš vodi iskrenu brigu. Pokazao se kao vrlo pouzdan i vrlo dobro organiziran te je njegov pošten i iskren pristup radu bio velika olakotna okolnost. Iz osobnog iskustva možemo toplo preporučiti suradnju s g. Mikušem!
  Obitelj Sekula-Buljina
 • Kao tvrtka koja se bavi gradnjom, prodajom i iznajmljivanjem stanova, tražili smo agenciju koja će savjesno i profesionalno odraditi posao posredovanja u pronalasku kupaca naših stanova. Franklin nekretnine i gospodin Kristijan su uistinu ispunili naša očekivanja, te odgovorno, kvalitetno i ekspeditivno obavili posao posredovanja i sklapanja kupoprodajnog ugovora. Gospodin Kristijan se pokazao kao pouzdan, točan i dobro organiziran agent, kojeg bi svakako preporučili za suradnju.
  Dubrovnik gradnja d.o.o.
 • Kada sam htjela kupiti stan, javila sam se Kristijanu čije sam kontakte dobila po preporuci. Dala sam mu parametre nekretnine koja me zanimala za kupnju: kvart, kvadratura, cijena, itd. On je pak u roku od par dana uspio pronaći dragulj koji je tek došao na tržište i koji je odgovarao svim mojim zahtjevima. Kupili smo ga odmah i opet iskoristili Kristijanove usluge za pronalazak najmoprimca. Do danas smo ostvarili dvo-znamenkasti povrat na uloženo u nekretninu. 5/5.
  Sanja Vukosavić
 • Gosp. Kristijan Mikuš vrlo je profesionalan, susretljiv, točan pri ugovaranju termina, kvalitetne i brze usluge, uvijek dostupan na pozive... Kao jednog od najboljih agenata toplo ga preporučam.
  Davor Šimunović
 • Sve preporuke za Kristijana. Pomogao mi je pronaći idealan stan i pokazao profesionalnost i kompetentnost. U tijeku realizacije kupnje stana bio je susretljiv, spremno je odgovarao na sva pitanja te pružio punu podršku u svim segmentima. Svakako se obratite agenciji Franklin s punim povjerenjem.
  Maja Strgar
 • Oglas o prodaji sam našao na Njuškalu i stupio u kontakt s agentom Kristijanom Mikušem. Odmah na početku moram reći da je Kristijan bio jako susretljiv, detaljan ali ne i dosadan kakvi agenti znaju biti. Nakon prvih dobivenih informacija i pregleda projekata mi smo donijeli odluku o kupnji nekretnine i to stana i dvije garaže. Cijeli postupak je tekao po uputama i preporukama Kristijana te u biti nijednom se nije desilo nešto nepredviđeno na što je on mogao utjecati. Tu opet želim istaknuti njegovu ulogu jer je nalazio sva moguća rješenja i smirivao situaciju da bi se projekt kupovine priveo kraju. Na sreću, Kristijan je to uspio. Još jednom se zahvaljujem i dajem preporuku za posredovanje svima onima koji žele kupovati nekretnine u Hrvatskoj.
  Dalibor Pušić
 • G. Mikuš je svojom iznimnom profesionalnošću i trudom proces kupnje stana učinio vrlo ugodnim iskustvom. Susretljiv, dostupan i stručan te ću mu se svakako s punim povjerenjem obratiti ako ću ikada opet prolaziti proces kupoprodaje. Moju preporuku ima svakome tko samo spomene kupoprodaju nekretnine.
  Marija Teklić
 • Svake pohvale za trud i angažman oko prodaje naše nekretnine. Agenti su vrlo profesionalni i ljubazni i što je najbitnije znaju raditi svoj posao. Tople preporuke svima koji prodaju ili kupuju nekretninu. Samo tako nastavite dalje.
  Zoran Jakić
Copyright © 2023. Franklin immobilien, Alle Rechte vorbehalten
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Diese Website verwendet Cookies und ähnliche Technologien, um Ihnen die bestmögliche Benutzererfahrung zu bieten, einschließlich der Personalisierung von Werbung und Inhalten. Indem Sie auf "Akzeptieren" klicken, akzeptieren Sie alle Cookies.