FeaturedReal estates

Franklin nekretnineIn addition to brokerage, we also offer

Adaptations and organization of building construction

Professional opinion on the value of your real estate

Architectural solutions and interior design

 • Oglas o prodaji sam našao na Njuškalu i stupio u kontakt s agentom Kristijanom Mikušem. Odmah na početku moram reći da je Kristijan bio jako susretljiv, detaljan ali ne i dosadan kakvi agenti znaju biti. Nakon prvih dobivenih informacija i pregleda projekata mi smo donijeli odluku o kupnji nekretnine i to stana i dvije garaže. Cijeli postupak je tekao po uputama i preporukama Kristijana te u biti nijednom se nije desilo nešto nepredviđeno na što je on mogao utjecati. Tu opet želim istaknuti njegovu ulogu jer je nalazio sva moguća rješenja i smirivao situaciju da bi se projekt kupovine priveo kraju. Na sreću, Kristijan je to uspio. Još jednom se zahvaljujem i dajem preporuku za posredovanje svima onima koji žele kupovati nekretnine u Hrvatskoj.
  Dalibor Pušić
 • Franklin nekretnine je tvrtka koja predstavlja apsolutni dragulj na tržištu nekretnina. Gospodin Mikuš je nevjerojatno posvećen profesionalac koji se maksimalno trudi pružiti klijentu svu potrebnu stručnu, pravnu i savjetodavnu pomoć koja je neophodna za uspješnu prodaju/najam nekretnine. Gospodin Mikuš ima moju bezrezervnu preporuku upućenu svima koji žele visoko profesionalan i posvećen odnos kako prema nekrentini tako i prema vlasniku koja se nalazi u portfoliju Franklin nekretnina.
  Hrvoje Makvić
 • G. Mikuš je svojom iznimnom profesionalnošću i trudom proces kupnje stana učinio vrlo ugodnim iskustvom. Susretljiv, dostupan i stručan te ću mu se svakako s punim povjerenjem obratiti ako ću ikada opet prolaziti proces kupoprodaje. Moju preporuku ima svakome tko samo spomene kupoprodaju nekretnine.
  Marija Teklić
 • S obitelji sam nedavno kupio stan u Zagrebu i posrednik nam je bio upravo g. Kristijan Mikuš. Odmah moram reći da nam je g. Mikuš bio velika podrška u procesu koji je vrlo zahtjevan i gdje su moguće mnoge nepredviđene teškoće. G. Mikuš je vrlo profesionalno i predano vodio čitav postupak te smo se tijekom čitavog procesa osjećali vrlo sigurno znajući da g. Mikuš vodi iskrenu brigu. Pokazao se kao vrlo pouzdan i vrlo dobro organiziran te je njegov pošten i iskren pristup radu bio velika olakotna okolnost. Iz osobnog iskustva možemo toplo preporučiti suradnju s g. Mikušem!
  Obitelj Sekula-Buljina
 • Gosp. Kristijan Mikuš vrlo je profesionalan, susretljiv, točan pri ugovaranju termina, kvalitetne i brze usluge, uvijek dostupan na pozive... Kao jednog od najboljih agenata toplo ga preporučam.
  Davor Šimunović
 • Kada sam htjela kupiti stan, javila sam se Kristijanu čije sam kontakte dobila po preporuci. Dala sam mu parametre nekretnine koja me zanimala za kupnju: kvart, kvadratura, cijena, itd. On je pak u roku od par dana uspio pronaći dragulj koji je tek došao na tržište i koji je odgovarao svim mojim zahtjevima. Kupili smo ga odmah i opet iskoristili Kristijanove usluge za pronalazak najmoprimca. Do danas smo ostvarili dvo-znamenkasti povrat na uloženo u nekretninu. 5/5.
  Sanja Vukosavić
 • Svake pohvale za trud i angažman oko prodaje naše nekretnine. Agenti su vrlo profesionalni i ljubazni i što je najbitnije znaju raditi svoj posao. Tople preporuke svima koji prodaju ili kupuju nekretninu. Samo tako nastavite dalje.
  Zoran Jakić
 • Kao tvrtka koja se bavi gradnjom, prodajom i iznajmljivanjem stanova, tražili smo agenciju koja će savjesno i profesionalno odraditi posao posredovanja u pronalasku kupaca naših stanova. Franklin nekretnine i gospodin Kristijan su uistinu ispunili naša očekivanja, te odgovorno, kvalitetno i ekspeditivno obavili posao posredovanja i sklapanja kupoprodajnog ugovora. Gospodin Kristijan se pokazao kao pouzdan, točan i dobro organiziran agent, kojeg bi svakako preporučili za suradnju.
  Dubrovnik gradnja d.o.o.
 • Sve preporuke za Kristijana. Pomogao mi je pronaći idealan stan i pokazao profesionalnost i kompetentnost. U tijeku realizacije kupnje stana bio je susretljiv, spremno je odgovarao na sva pitanja te pružio punu podršku u svim segmentima. Svakako se obratite agenciji Franklin s punim povjerenjem.
  Maja Strgar
Copyright © 2023. Franklin real estate, All rights reserved
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.